top of page
EWA Sensor on a rotary engine

Motor diagnostik i dybet

Kunde   EWA Sensors ApS     Hjemmeside   ewasonsers.com

EWA lancerer deres nye produkt - En sensor til roterende motorer der skal fungere i de mest ekstreme forhold. Dybt under vand og i farlige kemikalier.

Water treatment plant where the EWA Sensor is operating

CNC bearbejdning

Sensorens housing fræses ud af en top kvalitet rustfri stål, der er særlig modstands-dygtig overfor syre og klorinholdige væsker.

Den fintfølende sensor og dens avancerede elektronik, skal holdes vandtæt i mere end 10 m dybde. Housingen fræses derfor ud med den største præcision, så overfladerne er helt ensartede.

Materiale     Aisi 316

EWA Sensor being machined with CNC milling
Injection molded parts for the EWA Sensor

Sprøjtestøbning

Kabelguides, pakninger og ruder til indikatorlys er små speciallavede plastkomponenter inde i sensoren. Ud fra EWA’s prioriteringer kunne vi rådgive dem om at sprøjtestøbning var den bedste produktionsmetode for dette projekt. 

Materialer     ABS V0, PMMA, Silikone

Electroplated EWA Sensor parts

Efterbehandling

Housingen blev glasblæst for at tilføje et flot og eksklusivt look til produktet. Enkle dele til sensorens housing blev elektropoleret, for at give kontrast til sensorens matte overflade.

Sensorens tekniske specifikationer blev lasergraveret langs housingens kant.

En elegant mørk udgave af housingen blev lavet med elektroplating og hvid lasergravering, som EWA ønskede at bruge til en ny produktserie.

Operationer     

Glasblæsning

Lasergravering

Elektropolering

Elektroplating

Skal vi producere noget for dig?

bottom of page