top of page
Shenzhen.jpg

En synergi af Øst og Vest

Prototech differentierer sig ved at tilbyde en unik forbindelse mellem Øst og Vest. Med vores tilstedeværelse i Shenzhen, Kina, og vores egen afdeling og medarbejdere, skaber vi et direkte link mellem danske virksomheder og den dynamiske produktionsverden i Kinas industricentrum.

I Danmark er vi centralt placeret, og tager gerne ud og er 'på gulvet' for at forstå vores kunders behov og projekter i dybden. Denne direkte interaktion giver os en indsigt og forståelse af de emner vi skal producere, hvilket sikrer, at vi kan levere skræddersyede løsninger.

img_7063.jpg

Prototech Danmark

Kochsgade 31 D

5000 Odense

Danmark

+45 20 73 33 20

info@prototech.dk

Prototech facade.jpg

Prototech Shenzhen

Longteng Industrial Zone

Longteng Street

Longgang District

Shenzhen, China

Produktionsfaciliteter

Med mere end 10 års erfaring med produktion i Kina, forener vi både underleverandører og intern produktion. Vores kunder nyder fordelene ved vores veletablerede netværk af fleksible underleverandører, som leverer produkter af enestående kvalitet på rekordtid og til priser, de ikke selv kunne opnå. Vi er ikke bundet af specifikke underleverandører; i stedet vurderer vi projekt for projekt, hvilke der bedst kan løse opgaven, og hvis behovet opstår, søger vi aktivt nye samarbejdspartnere.

3D Print machines

3D Print faciliteter

Mød teamet

Vores stærke team hos Prototech er vores vigtigste aktiv. Vi er en mangfoldig gruppe af dedikerede fagfolk med en fælles passion for innovation og kvalitet. Med vores base både i Danmark og Kina udnytter vi vores forskellige ekspertiser til at levere de bedste løsninger til vores kunder. Vi arbejder hårdt for at opfylde vores kunders behov og stræber altid efter at levere den bedste service og støtte.

Casper udvidet.png

Casper Juhl

CEO

Sally.png

Sally Wu

Produktionsleder

Lee.png

Jack Lee

Indkøbschef

Caroline2.png

Caroline Sun

3D Print specialist

Fox2.png

Fox Huang

Kvalitetskontrol tekniker

bottom of page